15.04.2010 г., 10:33 ч.

Свободното ти време 

  Поезия
774 0 3

Свободното ти време,

което до вчера

ухаеше на мислите ми

с близки отношения

и с другите ти важни хора...

Вече изведнъж

с мълчание показваш, че

подаряваш времето си

на определен човек.

И от настоящия ти свят

няма с мен и с важните ти хора,

дори и разговор за един час -

студен факт.

Предателство.

Болка, неразбираща защо нечовечността

е дадена?

До вчера незабравимите ти хора

са вече бяло платно и не си мислиш

за тях, докато си

с определения човек.

Късмет е, че не е вечността

и, че не беше повече от месец

продължителността на ненормалното ти

състояние в лудостта.

Щастие е, че има

отново истина за мен и

важните ти хора в смисления ни свят.

Свободата танцува

с топлина човешка.

Липсваха разговорите, напоени с чиста доброта.

Без да е имало пропаст между отношенията ни с теб.

Решението е било твое.

Депресия завещаваше.

Ценното е, че смехът се ражда

от човечните отношения и усмивките.

Отдаденост и удоволствие на незабравимото.

 С чиста съвест са били мислите ни до вчера и сега.

А твоите?

Не!

Глупачка греховна.

Подари ни отчуждение и щастие.

 

 

                                                                                                                             Г.Ф.Т

 

 

 

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • А какво по-хубаво от това да разполагаш с повече време и цялото свободно време да споделиш с любимият човек, с важните си хора, приятели, роднини!!!
    Какъв финал, съкрушителен!!!
  • Свободата ти да танцува с топлина човешка!!!ПОЗДРАВИ ГЕОГРИ И ТОПЛИНКА!!!
  • "Свободното ти време,

    което до вчера

    ухаеше на мислите ми..."

    "С чиста съвест са били мислите ни..."
    Ето тези ми харесаха много!

Предложения
: ??:??