5.04.2018 г., 23:26 ч.

Свят отровен 

  Поезия » Гражданска
324 0 0

/Свят отровен

 

Ката юмрук
сърцето се е свило
и удря по затворена врата!
Изстисква сокове
 и сетни сили
и сгъва
морните ни колена!

 

Отровен е света
с човешката ни злоба!
Добрите хора
са на колена!
И неуспешно  търсят
равенство до гроба
и несъществуващата
Свобода!

 
1974г. София

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??