12.05.2011 г., 22:02 ч.

Свят 

  Поезия » Бели стихове
962 0 17

Заблудени,

      забързани,

            залисани,

в суетата своя собствена

завинаги орисани.

Пътници в лабиринта

на живота заградени,

това сме всички ние,

 малки и големи.

Животът ни минава

в заблуждение и суета,

така било е от вечни времена.

......

А какво ли ще е, ако можем,

макар за малко да прозрем,

че този свят на нас е поверен,

и егото свое да заложим

в името на бъдещия ден!

© Васил Бориславов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??