6.07.2012 г., 10:13 ч.

Свят различен 

  Поезия » Друга
393 0 0

Свят различен

 

Безмислено е понякога да искаш

думи тежки в душата да стоят.

Като съдници познати

на пътя ти да бдят.

 

Безмислено е понякага да искаш

хората да бъдат еднакви лоши и добри.

Изтръпнали от надежди празни

да се борят сами.

 

О, свят различен на времето назряло,

на това различно пъстро общество,

нека думите просто се намират

да бликат само за добро!

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??