12.10.2007 г., 9:16 ч.

Свърши.... 

  Поезия
881 0 4
 

Свърши...

Може би така се чувства човек,

когато умира.

Свърши...

Сърцето спира.

Светът замира

във хладно безразличие.

Трае само миг,

но после нищо не е същото.

А назад няма връщане...

© Юлия Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??