8.07.2019 г., 18:53 ч.

Свързани 

  Поезия » Любовна
503 5 8

Ти си ми чашката. Аз съм чинийката.

Похлупакът съм аз, ти – към него съдинка.

Аз съм иглата. Ти си конецът.

Ти лист хартия си. Аз пък – писецът.

 

Ти си ми Принцът. Аз съм Лисицата.

Аз съм солта – ти си солницата.

Аз съм цигулка. Ти си лъкът.

Слънце си, раждащ дъгата, а аз съм дъждът.

 

Ти си дървото – аз съм му сянка.

Аз съм сънят, по време на твоята дрямка.

Аз съм брегът – ти си морето.

Ти си ми пулсът, с който живее сърцето ми.

© Ирен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??