Ти си ми чашката. Аз съм чинийката.
Похлупакът съм аз, ти – към него съдинка.
Аз съм иглата. Ти си конецът.
Ти лист хартия си. Аз пък – писецът.
Ти си ми Принцът. Аз съм Лисицата.
Аз съм солта – ти си солницата.
Аз съм цигулка. Ти си лъкът.
Слънце си, раждащ дъгата, а аз съм дъждът.
Ти си дървото – аз съм му сянка.
Аз съм сънят, по време на твоята дрямка.
Аз съм брегът – ти си морето.
Ти си ми пулсът, с който живее сърцето ми.
© Ирен Все права защищены