6.12.2004 г., 1:19 ч.

SweeT DreamS 

  Поезия
1442 0 0
Слънчице, принцеске моя
какво ли да ти пожелая...
В сънят ти тих, спокоен
Да е всичко що желаеш

В съня да нарисуваш
Най-красивата картина
И нощта да те целува
Като прелестна богиня

И денят живот да дава
На мечтите ти красиви
Що в съня си ти видяла
Те в реалност да преливат

Нека Сънчо те дари
С велики, прелестни неща
А пък Слънчо да твори
От мечтите, чудеса

Сладко спинкай, ти, мъниче
Утрото ще те събуди
Ще те гали и обича
Както аз бих-нежно, лудо...

05.12.04 

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??