30.10.2010 г., 17:28 ч.

Сянка в мъгла 

  Поезия » Философска
405 0 0

Сам,
отново сам...
Заспиваш в тъмното,
объркан и прям.

Чудещ се кой си,
сънуваш мечта.
Мечтаеш в съня,
получаваш лъжа.

Капка в море,
затихващ глас.
Светло пред теб,
тъмно при нас...

Вълшебна кутия,
скрити следи.
Без отражение,
книга лети!

Образ фалшив,
изгубен свят.
Гледаш нагоре,
душевен глад.

Духът отлита
към последния бряг.
Търсиш спасение,
губиш се в мрак...

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??