Oct 30, 2010, 5:28 PM

Сянка в мъгла 

  Poetry » Phylosophy
412 0 0

Сам,
отново сам...
Заспиваш в тъмното,
объркан и прям.

Чудещ се кой си,
сънуваш мечта.
Мечтаеш в съня,
получаваш лъжа.

Капка в море,
затихващ глас.
Светло пред теб,
тъмно при нас...

Вълшебна кутия,
скрити следи.
Без отражение,
книга лети!

Образ фалшив,
изгубен свят.
Гледаш нагоре,
душевен глад.

Духът отлита
към последния бряг.
Търсиш спасение,
губиш се в мрак...

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??