18.02.2009 г., 13:56 ч.

Събличам те... 

  Поезия
769 0 7
Отесня ми вехтият корсет,

впил нокти в умореното ми тяло.

Без дъх ме оставя, без взор, и без слух,

и лицето ми става тебеширено бяло.

Заболя ме от този налуден копнеж

по дни бъдещи, обещания дадени,

неизпълнени, в онзи бърз водовъртеж

от часове, взети назаем и крадени.

Събличам те, безумна моя Любов,

не си ми по мярка!

Ще танцувам по въглени от днес!

Нестинарка...

© Наталия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??