11.04.2017 г., 19:12 ч.  

Събличат ме... 

  Поезия » Друга
229 4 4

Събличат ме дреха по дреха.
Свалиха всички дрехи.
Като гола истина.


Успях да запазя
своето Аз.

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??