11 abr 2017, 19:12  

Събличат ме... 

  Poesía » Otra
232 4 4

Събличат ме дреха по дреха.
Свалиха всички дрехи.
Като гола истина.


Успях да запазя
своето Аз.

© Латинка-Златна Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??