Apr 11, 2017, 7:12 PM  

Събличат ме... 

  Poetry » Other
230 4 4

Събличат ме дреха по дреха.
Свалиха всички дрехи.
Като гола истина.


Успях да запазя
своето Аз.

© Латинка-Златна All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??