14.06.2015 г., 12:26 ч.

Съботно 

  Поезия » Любовна
756 1 2

Съботно

 

Днес съм толкова, толкова слънчева.
В поле от макове сама си танцувам..
Събирам обич за всичките хора.
И много тайни мечти за бленуване.

 

Днес ми е толкова, толкова тихо.
И още толкова пее сърцето ми.
А аз, червенокоса и истинска,
съм като малко дете във ръцете ти.

 

Днес ми е толкова съботно. Истинско!
И всички дни все такива ще бъдат!
Не се обиждай, Животе, но искам
по-щастлива от вчера да бъда.

 

Галя Кутулева

 

 

© Галя Кутулева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??