10.01.2005 г., 14:19 ч.

Събуждане 

  Поезия
1163 0 5
Водки две
за теб,
екс и думи
две за мен,
и смях.
После две
за оня,
дето духа,
и още две,
не помня-
заспах.
Очи отварям,
мирис
на кафе,
допир
на хлъзгав
балдахин,
чужда стая,
стъпки
и нозе,
господи,
мълча си
и си трая.
Поднася
черната
отвара,
незнайна е
от де
се взе,
a снощи...

беше с друг
на бара.

© Хухавел Кайлъшки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??