1.07.2007 г., 12:27 ч.

Събуждане 

  Поезия
434 0 2

 

СЪБУЖДАНЕ


През мъничка пролука в щорите

Слънчо пръстчето промуши,

на възглавницата спря,

погали клепките заспали

и по бузата ме боцна.

Усмихната очи отворих

и видях във стаята,

по бялата пътечка светлина,

че като мънички прашинки

думите добри танцуваха

весел танц на радостта.

Целунах този лъч,

да предаде целувката на вятъра -

за оня, който душата ми

поиска да погали.

© Юлияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??