21.03.2008 г., 22:05 ч.

Съдба 

  Поезия » Любовна
749 0 14
Разкъсвам закони, разчупвам окови.
Отново се готвя за битка.
Борбата за тебе ще бъде сурова.
Но - струва си май да опитам.

Борбата ще бъде съвсем нетипична.
Цената е твърде висока.
За твоето кратко и ясно "обичам"
света ще обърна наопаки.

А ти ме очакваш на другия ъгъл,
учуден защо се сражавам.
Отдавна към мен доброволно си тръгнал.
Но аз съм си просто такава.

Недей ме променя! Така съм родена.
Напук на разумната мисъл,
напук на закона оставаш до мене.
БелЯ сам! Но друга не искаш.

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??