15.09.2011 г., 10:31 ч.

Съдба 

  Поезия
436 0 1

СЪДБА

 

Стареем бавно, но не щеме

да си признаем при това,

че минало и нашто време,

че нашта старост е дошла.

 

Със младите да мерим сили-

ний искаме-защо пък не?!

О, Боже мили, запази ни,

с ума си да бъдеме поне!

 

Летят годините като птици,

в една посока за беда,

герои или мъченици,

а колко тъжно е това.

 

Стареем бавно, а не щеме,

но кой ни пита за това?

Така било си е от време.

И всичко е една съдба.

 

Никой съдбата си не може

със нещичко да промени.

Живей достойно колкот можеш!

Достойно края приеми!

© Анка Келешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??