15.05.2016 г., 19:19 ч.

Съдба 2 

  Поезия » Любовна
375 0 0

Годината отмина

без да мога да те видя,

но днес съдбата ни събра,

секунда беше, миг раздиращ

до болка моята душа.

Ти не ме видя,

съдбата пожела така.

И по-добре.

Ти имаш своя принц,

а аз моята тъга.

Тъга примесена с любовта.

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??