Годината отмина
без да мога да те видя,
но днес съдбата ни събра,
секунда беше, миг раздиращ
до болка моята душа.
Ти не ме видя,
съдбата пожела така.
И по-добре.
Ти имаш своя принц,
а аз моята тъга.
Тъга примесена с любовта.
© Наско кирилов Все права защищены