May 15, 2016, 7:19 PM

Съдба 2 

  Poetry » Love
448 0 0

Годината отмина

без да мога да те видя,

но днес съдбата ни събра,

секунда беше, миг раздиращ

до болка моята душа.

Ти не ме видя,

съдбата пожела така.

И по-добре.

Ти имаш своя принц,

а аз моята тъга.

Тъга примесена с любовта.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??