9.02.2020 г., 10:59 ч.

Съдба 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих
685 0 0

Съдба ли е, по теб да страдам?
Голям процеп ни разделя.
За теб, в него постоянно падам.
Но няма, и думичка да обеля.

Знам, че с теб сме разделени.
За това боли я, моята душа.
Дали със друг, ще бъдеме сменени?
Дали това е, нашата съдба?

Това ли е, нашата орисия.
Да не си, в моята прегръдка.
Любовта ни, да стане кат' просия.
Да няма по междуни тръпка.

Ден за ден живея, само да те видя.
На гръдта ми, да опреш глава!
Бремето, да мога да пробия,
Да не бъде тежка, нашата съдба.
         

 

                   Послание: Понякога, съдбата е тежка, особенно ако има не споделена любов. Борете се за човека когото желаете, копнеете, мечтаете, до тогава, до когато надеждата е все още жива!

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??