20.08.2012 г., 11:28 ч.

Съдба 

  Поезия
868 0 13

 

 

На всички приятели откровенци 

с благодарност

 

 

 

 

 

всеопрощение 

 

и клада 

 

и сакралност 

 

и къшей хляб в молитвено смирение 

 

и упование 

 

и вяра 

 

и изконност 

 

и глътка вино в свято придихание...


 


 

Музика >>>

 

 

 

© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??