9.08.2013 г., 23:28 ч.

Съдба ли си 

  Поезия » Любовна
1204 0 4

Съдба ли си или изгубена звезда,
която е изгряла във очите ми.
Любов ли си или намерена мечта,
донесла музика във дните ми.

Магия ли си или сън бленуван,
в самотните и тъжни нощи,
с отворени очи безкрай сънуван,
видение от блян среднощен.

Нима Душата си във мойто тяло
или сърцето в мен си ти.
Или пък слънцето - във мене спряло,
луна, танцуваща с'звезди.

Какво си ти - Любов, магия или сън,
или пък си мечтана приказка.
Дъга във сушата или небесен звън,
лъжа красива или светла истина. 

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??