4.09.2007 г., 23:46 ч.

СЪДБАТА НА ГОЛЕМИТЕ ИГРАЧИ 

  Поезия
711 0 2
Усмихвам се.
Макар да ми се плаче.
Сърцето ми пред избор се променя.

В играта губят малките играчки.
Големите играчи падат на колене.

И стъпканото цвете се изправя
под напора на пролетния вятър.

Сломеното дърво едва ли
ще се издигне над земята.

И силата на бурята минава,
но птицата остава да живее..

Усмихвам се.
И пак ще се изправя.
Отново за да оцелея.

© Горяна Панайотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??