13.08.2015 г., 1:03 ч.

Съдбата на твореца (Горене) 

  Поезия » Друга
847 0 0

Миг

светлик –

дух устремен е.

Зов 

с любов,

мечти, горене.

Полет

в пролет,

муза звездна.

Зла 

стрела

и зейва бездна.

Плен

студен

и тъжна песен.

Плач

по здрач,

безплодна есен.

Мрак...

но пак

той възроден е.

Съдба

борба -

докрай горене.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??