21.09.2006 г., 13:09 ч.

съдбовна среща 

  Поезия
627 0 0
падам, а край
мен минават
хора... и не виждат
как умира в мене
любовта, и без да забелязват отминават
но само едно дете при мен се спря...
попита ме:"какичко защо си сама!?"
а аз не можех
нищо да кажа и по лицето
се стече сълза...
прегърнах детенцето малко...
то с двете си нежни очи
помогна ми да се изправя...
за да търся нов път и нови мечти...

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??