24.02.2017 г., 15:18 ч.

Съединение 

  Поезия » Любовна
511 2 0

Тя:
Повяхва цветето във мен
щом слънцето във теб се скрие.
Пресъхва влажният ми ден
и моли се да те открие.

 

Намеря ли те, блясват капки.
Преливат в многоцветен цвят.
Вода и огън във прекрасни краски.
В един неземно земен свят.

 

Той:
Мисълта за тебе е милувка
и музика в гърдите ми звучи.
Нуждая се от твоята целувка,
вълшебството е в нашите очи.

 

Така чудесни сме във любовта!
Съединяваме се със души, тела... 
Един през друг обичаме света!
Благодарим и цъфтим - като цветя :)

© Красимир Всички права запазени

Съавтор съм (Той)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??