6.06.2009 г., 15:40 ч.

Съждение 

  Поезия
672 0 0

  Съждение 2

Рефлексите, заврени вътре

още от Камбрия,

ни превръщат всеки ден

в рамапитеци...

даже нещо отгоре...

И словото Еволюция

попада под юрисдикцията

на Джунглата,

която не се интересува

от Милениуми и софтуерен прогрес.

Всеки купува индулгенции

с пари, легло,

или безсмъртието на душата си.

Та защо ли му е Душа,

когато тялото живее

без наслади, ферарита и Маями Бийч...

Друго нещо е, щом

тя е само по червило,

Джонито е много Уокър,

а фъстъците "шам"...

O, santa simplicitas?!

 

 

 

© Ангел Хаджипопгеоргие Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??