29.10.2020 г., 23:48 ч.

Сълза 

  Поезия » Друга
216 0 0

Падна сълза солена

по този лист безчувствен

и таз в душа родена

живот му вдъхна ,звучен.

Примесена с мастило

се разнесе бавно тя-

по сухото мъртвило.

И песента ми изпя.

С една мелодя тъжна 

и с едничък глас хриплив.

Певицата бездушна

пя за мен ,човека жив.

© Петър Хамбарлийски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??