8.11.2007 г., 8:43 ч.

Сълза 

  Поезия » Друга
973 0 9
Във пяна морска искам да избухна,
сред изморената от бягане вълна.
В око на птица искaм да пътувам,
като изпуснатата от нощта роса.
В утробата на цвете искам да огледам,
да отразя бездънната душа.
Във мъничка снежинка в миг да се превърна,
ако почувствам студ и самота.
Да се пързулна с луда скорост по дъгата,
да оцветя очите си с искри
от ясните звезди и от луната,
от слънцето в спокойните води.
Да бъда малка капка искам,
да събера във себе си света
и той да се оглежда до насита,
и да не рони следваща сълза.

© Галя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??