3.06.2008 г., 10:20 ч.

Сълза 

  Поезия » Любовна
559 0 7
Една сълза, от болката родена,
показала се първа, пълна със тъга,
и истината за лъжите в себе си поела,
минавайки, остава мъничка следа.

По краткият си път из нежна буза,
рисува тя послание тревожно,
на болката голяма като муза,
изваяна се стича и говори...

Със глас, блестящ от хубавия ден,
сама е напоена с цветове,
откраднала си от света премяна -
оглеждат се във нея гласове.

Два гласа, влюбено шептящи,
откриха в нея скритата тъга,
по устните, красиво сляти,
разля се малката сълза.

© Георги Зафиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??