26.05.2006 г., 16:32 ч.

Сълза... ме връща при нея 

  Поезия
963 0 3

Свърши онзи миг предишен

и  споменът за него - също,

самотно звездното небе
предишни спомени чертае.

И сълза на плачеща върба
пак при нея ме завръща -

на две влюбени сърца,
прегърнати в потока синкав. 

И тиха песен на щурче,

разказващо  за трепета

отминал и далечен,
ме връща пак при теб като дете,
непосмяло искрено да те обича.

© Венцислав Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??