17.10.2019 г., 11:42 ч.

Сълза отредена 

  Поезия » Друга
650 3 1

Една сълза се стече в морето,
там, със зародиша...
там, където виждаш небето,
синьо, като морето.

 

Прости ми за да продължа,
опрости, за да живея.
С усмивка на лице да посрещна,
любов, която ми е отредена.

 

Искам да бъда себе си, в този проход,
след много горести и падения,
за да знам, че съм жива,
със сълза отредена.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??