21.02.2016 г., 17:34 ч.  

Сълза последна 

  Поезия » Друга
653 0 20

Мъжките сълзи текат навътре.

Не вярваш ли? Аз знам– така е.

 

Щом ледената болка къкри,

готова ядно да залае,

тя, подслонила се в сърцето,

затоплена, се просълзява.

 

Но кой ще чуе вик в морето!

Прибоят как се укротява!

 

Не помня и кога съм плакал.

Сълза пророних, но... за мама!

Тогава всичко съм изплакал!

Сълза последна вече нямам.

 

 

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??