13.09.2007 г., 8:57 ч.

Сълзи 

  Поезия
453 0 5

Сълзите стичат се по раната кървяща

и галят я с горещата си длан.

Сълзи, душа, очи пламтящи,

очи и поглед, пълен с плам.

 

А пламъкът пламтящ тъй лесно се запалва.

Очи без поглед срещат другите очи,

душа, сълза пророни от носталгия

за всичките проронени сълзи.

 

Със сълзи на очи душата

започна силно да скърби

и топлина сега дарява

на всички капещи сълзи.

 

Сълзите стапят се по раната кървяща

и галят я с горящата си длан.

Очи със сълзи във душа пламтяща,

а погледът в очите пълен с плам.

© Николай Стойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??