2.11.2011 г., 10:24 ч.

Сълзи 

  Поезия » Любовна
525 0 1

         Сълзи

 

Сълза страхливо се прокрадна

и плахо по лицето пропълзя,

и в безкрайна върволица

занизаха се други след това...

Искам да ти кажа, че не плача,

а дъжд внезапно заваля,

ала устните ти вече знаят -

така горчи единствено сълза...

Изпиваш ги... Но идват нови...

Очите ми са кладенци сега...

Прегръщаш ме, но вече зная:

отиваш си... От утре съм сама...

И пиеш днес сълзите ми горчиви,

отровно те по устните горят,

и нашепваш с вяра и надежда:

"В друг живот ще бъда винаги до теб..."

И зная: ще ме търсиш... Ще те чакам

във всеки следващ наш живот,

щом с толкова горчиви сълзи

белязана е нашата любов...

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??