25.10.2011 г., 17:03 ч.

Сълзите 

  Поезия » Друга
688 0 13

Не спирай сълзата, вода е тя жива –

лекува душата – надежда открива...

Без помощ залитнал, тя дава ти сила –

от злоба те пази, със обич закриля.

 

Сърцето не спирай, заплаквай в молитва –

от бисерни капки цветята поникват

и тях пред иконата жертвено слагай,

че Бог е Любов и на всеки помага.

 

О, Боже мой, скъпи, в нозете ти плача,

подземия къртя в душата си мрачна,

със сълзи измивам стените от мухъл

и пея високо звездите да чуват...

 

Пред тебе изплаквам сълзи благодарност,

че с толкова много любов ме наказваш.

 

5.01.2011 г.

Мария Шандуркова

© Мария Шандуркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??