27.05.2012 г., 13:09 ч.

Сълзите ми отпиваш* 

  Поезия
463 0 0

Сълзите ми отпиваш

с нежни устни...

Ръката ти като огнище

топли и изгаря...

Мислите препускат...

гривата игрива...

гали ветровете...

Спускаш се бавно...

всичко попиваш...

Всяка тревичка...

всяка красива птичка...

Не се изморяваш...

с бавни стъпки продължаваш...

Усещам топлината...

на Слънцето огряло те...

Попиваш пак Росата...

Прегръщайки ме,

нещичко прошепна...

Усмихна се

и като птицата отлитна...

Знаеш, че в сърцето си ми ти...

и от това няма как да заболи!!!

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??