Сълзите ми отпиваш
с нежни устни...
Ръката ти като огнище
топли и изгаря...
Мислите препускат...
гривата игрива...
гали ветровете...
Спускаш се бавно...
всичко попиваш...
Всяка тревичка...
всяка красива птичка...
Не се изморяваш...
с бавни стъпки продължаваш...
Усещам топлината...
на Слънцето огряло те...
Попиваш пак Росата...
Прегръщайки ме,
нещичко прошепна...
Усмихна се
и като птицата отлитна...
Знаеш, че в сърцето си ми ти...
и от това няма как да заболи!!!
© Таня All rights reserved.