3.08.2010 г., 7:40 ч.

Сълзите на луната 

  Поезия
1813 1 14

Сълзите на луната

 

Ще събера сълзите

                   на луната

във чаша от планински

                   светлосин кристал

и ще изпия глътка

                    от мечтата,

която много дълго

                    съм копнял.

И като вълк на

                    билото ще вия

от болка и от самота,

но най-накрая

                   ще открия

щастливата си пламенна звезда!

© Явление Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??