Aug 3, 2010, 7:40 AM

Сълзите на луната 

  Poetry
1809 1 14

Сълзите на луната

 

Ще събера сълзите

                   на луната

във чаша от планински

                   светлосин кристал

и ще изпия глътка

                    от мечтата,

която много дълго

                    съм копнял.

И като вълк на

                    билото ще вия

от болка и от самота,

но най-накрая

                   ще открия

щастливата си пламенна звезда!

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??