9.08.2023 г., 13:15 ч.

Сълзите народни 

  Поезия » Гражданска
423 0 0

Гледам сълзите народни,

болка душата ми обзема,

хора са гладни, слаби, бедни,

но на политика не му дреме!

 

А хората искат за себе си грижи,

но лидерът ги граби и потиска,

без милост стадото овце стриже,

но все не е доволен и още иска!

 

Политиците са даже безсърдечни,

леки жени били жертвите на насилие,

не желаят да станат добри, човечни,

омръзна ни нравственото им безсилие!

 

Когато са безотговорни - това става,

само се интересуват от егото свое,

не мислят даже за своята държава,

сал вегетират, затуй съм безпокоен!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??