17.09.2014 г., 10:08 ч.

Сълзите ще са спомени 

  Поезия » Любовна
377 0 5

                                          Сълзите  ще  са  спомени

 

                           Всяка  пролет,  щом  пристигнат  птиците,

                           и  лозата  рони  с  мен  сълзи.

                           Твоят  глас  ли  ме  зове  по  жиците

                           и  какво  ли  може  да  спаси?

 

                           Очите  си  притварям  -  ето,  виждам  те  -

                           през  две  сълзи  пак  спомени  блестят.

                           Как  втурват  се,  сърцето  ми  затоплят  те

                           и  мигом  пак  поемат  своя  път.

 

                           И  ласката  на  две  ръце  очаквани

                           се  къпе  в  тази  пролетна  роса...

                           След  време  и  сълзите  ще  са  спомени.               

                           Ще  се  прекърши  сухата  лоза.

 

© Стойна Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мили момичета - Пламена, Ена,Радка и Тина, поласкана съм от добрите ви думи.Да сте живи и здрави и с много творчески успехи
    Сърдечени поздрави!
  • И днес се спрях при теб Стойна! Не устоях!
    "След време и сълзите ще са спомени"-красиво и много вярно!
    Поздрави от Абу Даби!
  • Хареса ми!
    Аз бих написала "лозата ще зарони с мен сълзи".
  • Много красива поезия!
    Нежно и силно!
    Прегръдка!
  • Красиво, носталгично и копнежно! Харесах!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??