СЪМ
Когато пролетта
прекрасна се намеси
и прасковата цвят зарони,
започват да изгряват "интереси",
прехвърчат нежни феромони.
Когато любовта
у нас запазва място,
лудеещи душите ни се гонят,
сърцето за копнежите е тясно
и не признава никакви закони.
Тогава пътищата стават тесни
и тръпне на душата ми ефира,
завзет от пролетните песни,
очите трепетно намира...
Тогава свидни думички изричам,
думи в дълбокото родени.
Щастлива съм, че те обичам -
щастлив бъди и ти със мене.
21.04.2007 год.
© Мери Попинз Всички права запазени