Сънувам слънцето във твоите очи
и лятото във твоите коси.
Когато мисълта за мен нехае,
сърцето ми за теб мечтае.
Ридание аз често сещам,
когато образа ти в мен загубвам.
Загубена преставам аз да бъда,
когато твоето сърце до мен усещам.
Рисувайки във морна нощ звездата -
усмивката ти в мрака тъмен,
аз чакам да усетя свободата
във моя страх и твоя спомен.
© Паулина Зарева Всички права запазени