27.07.2007 г., 15:06 ч.

Сън 

  Поезия
490 0 3
Сънят накъсан избледня.
Стъклата, отразили остри мигове,
се впиха във ръцете ми.
Над мен кръжат ята от мисли.
Полунощно плача.
Пиша.
Себе си изписвам.
Търся се.
Намирам те.
И после късам листи...

© Иван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??