Сън
Сънувах те до мен,
тъй реален беше ти,
но ето, че отново стана ден -
очите ми се отвориха и отново отлетя от мен.
Дали ще дойдеш в сънищата ми отново като крадец?
Или ще си реалност от реалния живот...
Протягам ръце в нощта, но няма как да те докосна,
остават отново празни те...
Очите ми големи и влажни,
изплакани по теб са те...
Искам отново радостта ми да ми върнеш
и споменът за хубавите дни.
Искам ти да си магьосник и мечтите отново
да ми върнеш.
© Марияна Димитрова Всички права запазени