Mar 9, 2008, 2:00 PM

Сън 

  Poetry
520 0 1

                          Сън

 

Сънувах те до мен,

тъй реален беше ти,

но ето, че отново стана ден - 

очите ми се отвориха и отново отлетя от мен.

 

Дали ще дойдеш в сънищата ми отново като крадец?

 

Или ще си реалност от реалния живот...

 

Протягам ръце в нощта, но няма как да те докосна,

остават отново празни те...

 

 

Очите ми големи и влажни,

изплакани по теб са те...

 

Искам отново радостта ми да ми върнеш

и споменът за хубавите дни.

 

Искам ти да си магьосник и мечтите отново

 

да ми върнеш.

 

 

 

© Марияна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Страхотно е!!! Много ми харесва! Поздравчета!
Random works
: ??:??